Wednesday, August 10, 2011

27.07 – Poola, Leedu, Läti

Magasime neljast kümnneni, siis läks nii palavaks, et uni kadus ära ja ajasime ennast üles. Esimese asjana hommikul tuldi rekkade juurest kütust pakkuma, et odavat rekka diislit ei taha. Võttis kokutama, see auto sureb siin juba korraliku Euroopa kütusega:D Söök oli jube ("uus sõber" lubas, et on Poola parim söök, ei taha mõelda, mis siis veel mujal on). Hinnad on... ee... Kui teaks, mis kurss on, oskaks täpsemalt arvestada, aga tundub, et jube kõrged:S

Jõudsime lõpuks kiirtee peale. Iga 10km tagant peab 13 slotti maksma:S Maailma kõige kallim kiirtee. Ja mina veel vingusin, kui Reimsi ja Verduni vahel pidi 7€ maksma selle 100km eest.

Hommikul oli soe, mõtlesime, et oleme selles Eesti kuumalaines nüüd, aga lõunast läks jälle vihmale ja 16 kraadi. Toome vihma ja külma Eestisse kaasa, kui peaksime kohale jõudma. Plaan on, et nüüd oleme Poolas ära juba, siia on mõtekam Eestist keegi treilaga järele kutsuda, kui Williamil jälle käigukast ära sureb. Invaliidirežiimil sõidame niikuinii. Ei tea ainult, kust saada auto, kes Williami koju suudaks lohistada, Mazda kaalub ise poole vähem. Heli buss suudaks, aga Heli ei tea ise ka, kas sellel konks on või ei ole. Remi Audi äkki, kui muud üle ei jää. Isa vast saaks järgi sõita meile äkki:D Vaatab, kaugele seekord siis ära saab.

No comments: